Allt du behöver veta om Airpods

Avhannah

Allt du behöver veta om Airpods

På senare år har vi blivit ganska bortskämda med tekniska lösningar som förenklar vardagen. I den här texten ska vi fokusera på en sådan lösning som tagit världen med storm, nämligen Airpods. Nu behöver man nämligen inte längre trassla in sig i jobbiga sladdar när man vill lyssna på en podcast eller musik, allt tack vare de små trådlösa lurarna.

Vad är Airpods?

Funderar du över vad Airpods egentligen är? Då ska vi förklara det här. Den 7 september 2016 släppte Apple en nyhet. Denna nyhet var som du säkert förstår Airpods, en innovativ trådlös hörlur. Hörlurarna består av två lurar som enkelt sätts in i öronen. Dessa lurar är inte bundna till varandra med någon sladd utan fungerar var och en för sig. Det betyder att man inte behöver oroa sig för trassliga sladdar och lurar som åker ur när man kommer åt sagda sladdar.

Lurarna laddas med hjälp av en trådlös dosa när de inte används, något som är mycket praktiskt och dessutom hjälper dig att hålla reda på var du har dina lurar.

Många kopior

Sedan Airpods släpptes har naturligtvis en rad kopior kommit ut på marknaden. Många väljer att investera i någon av dessa billigare lurar, men det är viktigt att veta att de sällan håller samma kvalitet som ett par äkta Airpods. Väljer du istället att investera i ett par äkta lurar från Apple kan du vara säker på att de håller länge, något som mycket väl motiverar den lite högre prislappen. Hos Teknikdelar.se hittar du dem dessutom till ett bra pris och får snabb leverans.

Tillfällen då Airpods är överlägsna

Kanske tänker du att du klarar dig bra med dina vanliga lurar. Då ska vi här berätta om tillfällen när Airpods är överlägsna. När du tränar slipper du till exempel hela tiden rätta till trassliga sladdar som befinner sig där de inte ska vara. Du slipper också den irriterande känslan när du råkar rycka ur en lur av misstag genom att komma åt sladden. Airpods är också mycket bra när du arbetar. Säg att du vill sitta på ett café med din dator men slippa störas av ljud runtomkring. Då håller dessa lurar ljudet ute på ett mycket bra sätt. Är du istället en person som älskar att somna till musik, en ljudbok eller en podcast? Då går det utmärkt att bara använda en lur om du sover på sidan. Då slipper du helt den skavande känslan som vanliga hörlurar annars kan ge. Ett par Airpods är också perfekta när du behöver ha hörselskydd på dig. De får nämligen precis plats under kåporna och gör därför att du kan lyssna på något trevligt samtidigt som du arbetar. Kort sagt, dessa lurar är en nyhet som kommit för att stanna.

Om författaren

hannah administrator